Швидкі макарони по-флотськи

Старий варіант пасти «Балоньезе» прямо з Радянського Союзу.Насправді, блюдо дуже смачне і калорійне. У мене воно асоціюється з будинком і затишним вечерею.

Інгредієнти

Макарони — 230 гр
Фарш — 500 гр
Цибулина — 1 шт
Петрушка — 80 гр
Сметана — 2 ст. л
Томатна паста — 1,5 ст. л
Сушений часник — За смаком
Сіль і перець — За смаком

Як приготувати Швидкі макарони по-флотськи

Класичний вечеря в колі близьких людей. Ще в дитинстві наші бабусі готували цю страву і навчали нас як готувати і бути господарськими.Фарш можна вибирати який завгодно, навіть з курки. А макарони краще брати черепашки, бантики або пір’я,так як в них потрапляє начинка із фаршу, цибулі, петрушки і так набагато смачніше.

Покроковий рецепт


Моєму петрушку, нарізаємо її і цибулину. Цибулю змішуємо з фаршем, додаємо спеції і починаємо смажити.

Варимо макарони аль денте, як написано на упаковці, так як вони дійдуть пізніше.


У обсмажений фарш додаємо томатну пасту і сметану, тушкуємо на середньому вогні 6 хвилин.

Далі додаємо макарони…


І петрушку в фарш і перемішуємо.

Подаємо в порційному посуді, приємного апетиту.

Дивіться також:  Свинячий фарш з локшиною і водоростями