Паста з гарбузом та індичкою

Час приготування: 40 хвилин

Ділюся своїм натхненням осені…Спагетті з обсмаженої гарбузом і шматочками індички.Паста виходить смачною і дуже по-осінньому гарною!

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
спагетті найкращої якості — 240 г
масла — 4 столові ложки
гарбуза — 1 чашка, розрізана на кубики
цибулю -шалот — 1 шт.
індичка — 1 чашка індички, нарізана шматочками
сир пармезан — жменя
нарізаної петрушки або шавлії — столова ложка

Як приготувати Паста з гарбузом та індичкою

Осіннє блюдо, який приготує навіть початківець кулінар.Така страва підходить на щоденний прийом їжі має чудовий смак і аромат осені.

Покроковий рецепт

1

У підсоленій воді відварити за інструкцією спагетті, як тільки вони будуть доведені до готовності, відкинути їх на друшляк і трохи підсушити.

2

Влити у велику сковорідку необхідну кількість масла, прогріти його, потім в ньому обсмажити до рум’яності подрібнену цибулю і гарбуз, порізану кубиками. Гарбуз повинна добре зарум’яниться, скоринка буде рум’яна, а всередині вона ніжна і м’яка.

3

Нарізати дуже дрібно філе індички. Потім в сковороду покладіть індичку, за смаком сіль і перець. Продовжити процес готування при періодичному помішуванні ще 5-7 хвилин.

4

Додайте пасту в гарбузову з індичкою суміш, перемішайте. Прогріти трохи спагетті з індичкою. Додайте порізану петрушку або шавлія.

5

Зніміть з вогню. Блюдо викладіть на тарілку, присипте тертим пармезаном і подавайте негайно.

Дивіться також:  Медальйони з індички з соусом з ананасів