Спагетті з томатним соусом і ковбасою

Як приготувати Спагетті з томатним соусом і ковбасою

Рецепт цього смачного страви з спагетті, томатного соусу і ковбаси дуже простий, а впоратися з його приготуванням зможе будь-яка людина.

Інгредієнти:
– густий соус томатний (43 мл);
– рафінована олія оливкова для смаження (27 мл);
– копчена ковбаса (94 р);
– спагеті (168 м);
– сир «Гауда» тертий для подачі (за смаком);
– будь-які спеції для м’ясних страв (за смаком);
– великий зубчик часниковий очищений (одна штука);
– морква (84 м);
– сіль (за смаком);
– салатний цибуля солодкий (78 р).

Процес приготування:
Відварити за інструкцією спагетті, причому, причому під час варіння цих макаронних виробів у воду рекомендується додати невелику кількість будь-якого рослинного масла.

В цей же час необхідно добре промити в прохолодній воді всі овочі, потім почистити і нарізати подрібніше, поставити на середній вогонь сковорідку з важким дном. Прогріти в ній достатню кількість масла, після цього додати нарізані овочі, при періодичному помішуванні обсмажувати їх хвилин п’ятнадцять. Насипати на сковорідку спеції, продовжити процес овочів ще шість хвилин, додати томатний соус, ще раз перемішати. Продовжити процес гасіння томатного соусу з овочами під кришкою на слабкому вогні ще кілька хвилин.

Дрібною соломкою нарізати копчену ковбасу, додати в сковорідку, ще раз перемішати, під кришкою прогрівати соус ще хвилини три, потім подавати його в гарячому вигляді зі спагеті і тертим сиром.

Дивіться також:  Паста Маринара