Паста з горошком в соусі

Паста з горошком в соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато років я готую пасту в цьому соусі. Для різноманітності можна додавати будь-які улюблені овочі.

Інгредієнти

макаронних виробів, обов’язково з твердих сортів пшениці 3 – 400 грам
замороженого зеленого горошку – 1 стакан
Для соусу:
вершкового маргарину або масла – 2 ст. ложки
молока соєвого – 3/4 склянки
борошна пшеничного – 1/4 склянки
червоного місо – 1 ст. ложка
томатної пасти – 1 ст. ложка
кунжутною пасти тахін – 1 ст. ложка
сир – за смаком
лимонного соку – 1/2 ст. ложки

Як приготувати Паста з горошком в соусі