Паста з горошком в соусі

Багато років я готую пасту в цьому соусі. Для різноманітності можна додавати будь-які улюблені овочі.

Інгредієнти

макаронних виробів, обов’язково з твердих сортів пшениці 3 — 400 грам
замороженого зеленого горошку — 1 стакан
Для соусу:
вершкового маргарину або масла — 2 ст. ложки
молока соєвого — 3/4 склянки
борошна пшеничного — 1/4 склянки
червоного місо — 1 ст. ложка
томатної пасти — 1 ст. ложка
кунжутною пасти тахін — 1 ст. ложка
сир — за смаком
лимонного соку — 1/2 ст. ложки

Як приготувати Паста з горошком в соусі

Це не просто макарони з смачним соусом і горошком, а це робить смак страви значно краще і корисніше. Крім усього поліпшується зовнішній вигляд страви, воно стає більш барвистим, яскравим і насиченим, що суттєво впливає на процес травлення. Ну а соус містить червоне місо (соєву пасту), яка є джерелом B12 для суворих вегетаріанців.

Покроковий рецепт

Готуємо так:
1. Зваріть макаронні вироби з вказівкою на упаковці. Наприкінці варіння, хвилини за 3 до закінчення, покладіть заморожений горошок. Злийте воду.

2. Приготуйте соус, поки варяться макарони і горошок. У каструлі середнього розміру розтопіть маргарин на середньому вогні і додайте соєвого молока.

3. Далі, змішайте борошно, тахін, лимонний сік, томатну пасту місо. Доведіть всі компоненти соусу до кипіння. Зніміть з вогню.

4. Покладіть всі компоненти разом і перемішайте. Відразу розкладайте в тарілки на стіл, присипати тертим сиром (за бажанням). Приємного Вам апетиту!

Дивіться також:  Запечене куряче філе по-азійськи