Спагетті з тунцем і цукіні в вершках

Час приготування: 30 хвилин

Це блюдо, приготоване з спагетті з цукіні і консервованим тунцем у вершках, виходить дуже ситним і ніжним смаком.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Спагетті — 200 г
Консервований тунець (шматками) — 1 банка
Цукіні — 1 маленький
Часник — 1 зубчик
Жирні вершки — 50 мл
Сіль і перець — за смаком

Як приготувати Спагетті з тунцем і цукіні в вершках

Якщо у вас катастрофічно не вистачає часу на готування, можна спробувати приготувати це швидке, але смачне блюдо спагетті з консервований тунцем у вершках, з додаванням цукіні і часнику.

Покроковий рецепт

1

Відваріть спагеті у великій каструлі в підсоленій воді, дотримуючись час варіння, зазначеної на упаковці. Відкиньте спагетті на друшляк, відкладіть в сторону.

2

Відкрийте банку з тунцем, злийте зайву рідину і розкришите філе риби в мисці.

3

Потім очистіть і дрібно наріжте часник. Трохи кабачки натріть на крупній тертці. Змішайте тунець цукіні з часником і додайте вершки.

4

Перекладіть суміш тунця і часнику в сковороду і на повільному вогні прогрійте протягом 3 хвилин. Посоліть за смаком, додайте перець.

5

Тепер в сковороду перекладіть спагетті і перемішайте. Подавайте спагетті з тунцем гарячим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Спагетті в лимонному соусі