Спагетті з овочами по-італійськи

.

Інгредієнти

Спагетті — за смаком
Болгарський перець — 2 шт (різнокольоровий)
Помідори — 3 шт
Рослинне масло — для смаження
Фарш — 200 гр
Часник — 3 зубчики
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Кріп — за смаком

Як приготувати Спагетті з овочами по-італійськи

Покроковий рецепт

Перець запекти в духовці (приблизно 10 хвилин).

Витягнути, загорнути в целофановий пакет. Залишити на 10-15 хвилин.

Помідор і часник нарізати.

Часник обсмажити на рослинному маслі, витягнути.

На цьому ж маслі обсмажити фарш.

Потім в сковороду додати помідор.

І перець, попередньо очищену від плівки і нарізаний соломкою. Все посолити, поперчити. Тушкувати до готовності.

Відварити спагеті згідно інструкції на упаковці.

На тарілку викласти гніздом спагетті, а по колу приготовану суміш. Присипати кропом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Каннеллоні з мясним фаршем і соусом бешамель