Курячі ніжки, мариновані у виноградному соусі з рисом

Курячі ніжки, мариновані у виноградному соусі з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курочка у виноградному соусі під шубою з сиру гоотовиться дуже легко з простих і доступних усім продуктів, а результат – це дійсно смачно. Спробуйте.

Інгредієнти

курячі ніжки – 2 шт
виноград – 1 невелика пензлик -100г сорт Молдова
рис – 150 г
паприка сушена шматочками – 1 чайна ложка
суміш Прованські трави – 1/2 чайної ложки якщо немає, можна замінити сушеним базиліком, м’ятою
чорний перець – 1/6 ч. ложки
сіль – 1/6 ч. ложки
сир плавлений – 1 штука “Дружба”
вершкове масло – 1 столова ложка для приготування рису

Як приготувати Курячі ніжки, мариновані у виноградному соусі з рисом