Домашня Шаурма з курячої начинкою та овочами

Начинку можна використовувати будь-які на ваш смак.

Інгредієнти

Лаваш тонкий — 1пачка (2шт)
Куряче м’ясо — 400гр
Огірок — 1шт
Помідор — 1шт
Морква по-корейськи — 200гр
Майонез — 4 ст. ложки
Сметана — 4 ст. ложки
Часник — 1 зубчик
Спеції — за смаком

Як приготувати домашня Шаурма з курячої начинкою та овочами

Всі ми дуже любимо фаст-фуф, але немає нічого смачнішого ,ніж домашня шаурма,приготовлена своїми руками! Парою приходиш додому після роботи і зовсім не до складного готування вечері,тому на допомогу приходить завжди шаурма. Адже в домашній шаурмі самі натуральні і ситні страви. Готування займає не багато часу,а це плюс!Смачний,ситний і не менш корисний перекус вам забезпечений!

Покроковий рецепт

Почнемо приготування нашої закуски з підготовки всіх складових компонентів.Відварюємо куряче м’ясо і злегка обсмажуємо зі спеціями.

Овочі помити ,огірок і помідор нарізати тонкою соломкою.Майонез змішати зі сметаною і натертим часником.

Лист лаваша ріжемо на дві частини.Беремо одну, кладемо обсмажене куряче м’ясо,морква,огірки,томат і трохи соусу з майонезу та сметани.

Тепер звертаємо в рулетик, підігнувши краї.

Потім нашу шаурму необхідно обсмажити з двох сторін на сухій сковороді.Від цього утворюється рум’яна і хрустка, апетитна скориночка.Якщо є гриль ,то це взагалі відмінний варіант для шаурми!Вжити закуску бажано протягом доби,зберігати в холодильнику.Приємного апетиту!

Дивіться також:  Швейцарські кростіні з грибами і сиром