Курка з овочами і кус-кусом

Обід або вечерю на швидку руку. Легке блюдо з овочами кус-кусом і курячою грудкою.

Інгредієнти

Куряча грудка — 200 г
Кус-кус — 1/2 ст.
Молодий Кабачок — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Цибуля — 2 шт.
Родзинки — 1 жменя
Перець болгарський — 1 шт.
Часник — 2 зубчики
Соєвий соус — 20 мл
Приправа каррі — 1 ч. л.
Сіль — 1 г
Вода — 100 мл
Олія — 10 р.

Як приготувати Курка з овочами і кус-кусом

Приготувати повноцінний обід за 20 хвилин дуже легко якщо є куряча грудка і кус-кус. Варіація на тему плову з індійськими нотками. Спосіб приготування стир-фрай, вогонь великий і продукти постійно перемішуються. Кабачки та моркву в страві повинні залишитися злегка хрусткими і зберегти свою текстуру.

Покроковий рецепт

Родзинки замочити.

Курячу грудку нарізати тонкими смужками і обсмажити в олії на великому вогні, постійно перемішуючи.


Викласти до грудці родзинки, готувати 3 хвилини. Родзинки повинен розпухнути.

Всипати цибулю, обсмажувати 2 хв.

Додати моркву, нарізану соломкою смажити 3 хв.

Наступна черга часнику і соєвого соусу.

Через 3 хвилини додати соломку з кабачків і болгарський перець. Смажити 3 хв.

Посипати блюдо порошком каррі. Обсмажити 2 хв.

Влити воду, прокип’ятити 2 хв і всипати кус-кус.

Перемішати накрити кришкою і зменшити вогонь. Через 3-5 хвилин страва готова.

Дивіться також:  Смажені курячі стегенця