Куряче філе в паніровці з спецій

Рецепт курячого філе в паніровці з спецій привезений з північної частини Індії. Хрустка скоринка з спецій надає філе приголомшливий смак.

Інгредієнти

Куряче філе — 1 шматочок
Борошно пшеничне — 3-4 столові ложки
Кардамон мелений — 1 чайна ложка
Коріандр мелений — 1 столова ложка
Куркума — 1 столова ложка
Кориця — 1/2 чайної ложки
Імбир мелений — 1 столова ложка або за смаком
Каррі — 1 столова ложка
Чікен масала — 1 столова ложка
Масло рослинне — 3 столові ложки
Сіль — за смаком

Як приготувати Куряче філе в паніровці з спецій

Блюдо дуже просте в приготуванні, не вимагає витрат часу – готується практично моментально.

Покроковий рецепт

Куряче філе порізати на невеликі шматочки.

Обсипати куряче філе усіма спеціями, посолити. Добре перемішати.


Посипати замариноване в спеціях філе борошном і добре перемішати.


Розігріти рослинну олію в сковороді, обсмажити філе з усіх боків до появи скоринки на великому вогні.



Блюдо готове. Подавати можна з рисом або овочами. А можна використовувати як закуску до пива. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фунчоза з куркою і овочами