Рецепт курячого філе в паніровці з спецій привезений з північної частини Індії. Хрустка скоринка з спецій надає філе приголомшливий смак.
Інгредієнти
Куряче філе — 1 шматочок | |
Борошно пшеничне — 3-4 столові ложки | |
Кардамон мелений — 1 чайна ложка | |
Коріандр мелений — 1 столова ложка | |
Куркума — 1 столова ложка | |
Кориця — 1/2 чайної ложки | |
Імбир мелений — 1 столова ложка або за смаком | |
Каррі — 1 столова ложка | |
Чікен масала — 1 столова ложка | |
Масло рослинне — 3 столові ложки | |
Сіль — за смаком |
Як приготувати Куряче філе в паніровці з спецій
Блюдо дуже просте в приготуванні, не вимагає витрат часу – готується практично моментально.
Покроковий рецепт
Куряче філе порізати на невеликі шматочки.
Обсипати куряче філе усіма спеціями, посолити. Добре перемішати.
Посипати замариноване в спеціях філе борошном і добре перемішати.
Розігріти рослинну олію в сковороді, обсмажити філе з усіх боків до появи скоринки на великому вогні.
Блюдо готове. Подавати можна з рисом або овочами. А можна використовувати як закуску до пива. Приємного апетиту!