Куряче філе в паніровці з спецій

Куряче філе в паніровці з спецій – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт курячого філе в паніровці з спецій привезений з північної частини Індії. Хрустка скоринка з спецій надає філе приголомшливий смак.

Інгредієнти

Куряче філе – 1 шматочок
Борошно пшеничне – 3-4 столові ложки
Кардамон мелений – 1 чайна ложка
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Куркума – 1 столова ложка
Кориця – 1/2 чайної ложки
Імбир мелений – 1 столова ложка або за смаком
Каррі – 1 столова ложка
Чікен масала – 1 столова ложка
Масло рослинне – 3 столові ложки
Сіль – за смаком

Як приготувати Куряче філе в паніровці з спецій