Курячі котлети з хрусткою скоринкою, в духовці

Для правильного харчування

Інгредієнти

Куряче філе — 1 кг
Ріпчаста цибуля — 2 шт Великі цибулини
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Картопля сирої — 2 шт
Сухарі панірувальні — 100гр
Олія оливкова — за смаком
Яйце — 1шт

Як приготувати Курячі котлети з хрусткою скоринкою, в духовці

Існує безліч рецептів приготування. Цей рецепт гарний тим, що він підійде людям, тим, хто стежить за своїм здоров’ям і не хоче набирати у вазі. Але і звичайно ж хто сидить на правильному харчуванні. У цьому рецепті використовується не жирне м’ясо філе птиці. Також приготування в духовці набагато корисніше, ніж на сковороді. Ці котлетки виходять дуже соковитими. Випікати їх потрібно лише 40 хвилин при температурі 200 градусів. Можна посипати зверху сиром і подавати як святкове блюдо.

Покроковий рецепт

Перекручуємо на м’ясорубці куряче філе

І також перекручуємо цибуля

Додаємо яйце, сіль і перець за смаком

Чистимо картоплю

Дрібно натерти картоплю

До фаршу додаємо картоплю і гарненько перемішуємо

Лист для запікання змащуємо оливковою олією і формуємо наші котлетки

Ставимо котлети в духовку і випікаємо при 200С

Готові Котлетки приємного вам апетиту, будьте завжди стрункими!!!З турботою про ваше здоров’я!

Дивіться також:  Рибні котлети на вершках