Курка по-нормандськи з картоплею

.

Інгредієнти

Куряче філе — 800 г
Часник — 3 зубчики
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Приправа для курки
Сметана — 100 г
Картопля — 5-7 шт.
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Курка по-нормандськи з картоплею

Покроковий рецепт

Філе курки натерти сіллю і приправою для курки.

На розпеченій сковороді з рослинним маслом на сильному вогні обсмажити філе до хрусткої скоринки.

Перевернути. Обсмажувати ще 10 хвилин, збавивши вогонь. Додати нарізану півкільцями цибулю і часник кружечками. Залишити смажитися при закритій кришці. А поки….

Чищений картоплю нарізати кружечками.

У 200 мл води розчинити 100 г сметани. Додати спеції, трохи солі, перець (за бажанням).

Тепер на курку викласти шарами картоплю. Залити сметанною сумішшю. Тушкувати при закритій кришці на слабкому вогні до готовності картоплі. Курочка виходить соковитою, а картопля м’яким і ніжним.

Подавати порційно. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопля в сметанному соусі