Курячі сердечка тушковані зі сметаною і цибулею

Готуються протягом 30 хв, смак у них виходить ніжний і соковитий.
Поєднуються майже з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

курячі сердечка — 500гр
цибуля — 50гр
сметана — 100гр
сіль,перець
олія соняшникова — 30гр

Як приготувати Курячі сердечка тушковані зі сметаною і цибулею

Приготувати вечерю після роботи на швидку руку так знайомо..
При цьому хочеться, щоб меню було різноманітним. Прекрасний варіант – курячі сердечка тушковані зі сметаною.

Покроковий рецепт


Сердечка моєму і відокремлюємо білі жилки.

Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями.

Обсмажуємо сердечка з цибулею протягом 20 хвилин на середньому вогні.

Додаємо сметану і трохи води, солимо перчимо і тушкуємо на маленькому вогні протягом 7 хвилин.

Перед подачею прикрасити зеленню.

Дивіться також:  Куряча гомілка в сметанно-гірчичному соусі