Смажена куряча грудка з в’яленими томатами в вершках. на гарір подається спагетті-цукіні.
Інгредієнти
масла — 20 грам | |
курячої грудки без шкіри — 700 грам | |
в’ялених томатів — 120 грам | |
часник — 4 зубчики | |
вершків — 300 мл | |
сиру пармезан — 100 грам | |
спеції — за смаком | |
сушений базилік — за смаком | |
пластівці чилі — за смаком | |
кабачок (цукіні) — 2 великих |
Як приготувати Курка з в’яленими томатами у вершковому соусі, з кабачками
Одне з найкращих поєднань – це в’ялені на сонці помідори, часник і сир пармезан. Доповнює страву золотисті шматочки курочки.
Покроковий рецепт
1. Розігрійте олію на сковороді.
2. Курку наріжте тонкими смужками і викладіть в сковороду. Приправте спеціями і обсмажте до хрусткої скоринки.
3. Додайте помідори і масло.
4. Покладіть рубаний часник і добре підрум’яньте інгредієнти.
5. Зробіть із цукіні локшину і відваріть.
6. Зменшіть вогонь, додайте вершки і сир Пармезан. Тушкуйте деякий час на повільному вогні.
7. Викладіть локшину з цукіні і вимкніть вогонь.