Курка з вяленими томатами у вершковому соусі, з кабачками

Смажена куряча грудка з в’яленими томатами в вершках. на гарір подається спагетті-цукіні.

Інгредієнти

масла — 20 грам
курячої грудки без шкіри — 700 грам
в’ялених томатів — 120 грам
часник — 4 зубчики
вершків — 300 мл
сиру пармезан — 100 грам
спеції — за смаком
сушений базилік — за смаком
пластівці чилі — за смаком
кабачок (цукіні) — 2 великих

Як приготувати Курка з в’яленими томатами у вершковому соусі, з кабачками

Одне з найкращих поєднань – це в’ялені на сонці помідори, часник і сир пармезан. Доповнює страву золотисті шматочки курочки.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте олію на сковороді.

2. Курку наріжте тонкими смужками і викладіть в сковороду. Приправте спеціями і обсмажте до хрусткої скоринки.

3. Додайте помідори і масло.

4. Покладіть рубаний часник і добре підрум’яньте інгредієнти.

5. Зробіть із цукіні локшину і відваріть.

6. Зменшіть вогонь, додайте вершки і сир Пармезан. Тушкуйте деякий час на повільному вогні.

7. Викладіть локшину з цукіні і вимкніть вогонь.

Дивіться також:  Глазуровані медом курячі гомілки