Курячі котлетки з рубленого мяса з кукурудзою

Дієтичний і смачний варіант вечері для всієї родини.

Інгредієнти

Куряче філе — 1 кілограм
Кукурудза — 100 грам
Сир — 50 грам
Твердий сир — 50 грам
Борошно — 2 столові ложки Борошно можна замінити крупою або крохмалем.
Яйця — 3 штуки
Сіль, перець, спеції для курки — 1 чайна ложка
Рослинна олія для смаження — 1 столова ложка Обережно з кількістю. Котлети дуже вбирають в себе соняшникова олія, і можуть стати занадто жирними.

Як приготувати Курячі котлетки з рубленого м’яса з кукурудзою

Ніжні котлетки з курячого фаршу є відмінним джерелом білка. Блюдо підійде для тих, хто сидить на дієті, а ще котлетки стануть гарною вечерею. До м’яса можна додати трохи борошна, манної крупи або крохмалю, для кращої в’язкості.

Покроковий рецепт

Куряче філе промити, обрізати всі прожилки та плівку, просушити паперовим рушником. Нарізати на дрібні кубики, і викласти в глибоке блюдо.
Вбити яйця, сир. Все перемішати.
Додати тертий сир.


Посипати кукурудзою.
Додати трохи борошна або манної крупи для в’язкості.
Посолити і поперчити, додати спеції і добре перемішати суміш.

На нарізний дошці насипати борошно. Викласти фарш і сформувати невеликі котлетки.
Нагріти сковороду, додати трохи олії і викласти котлети.
Важливо! Котлети дуже швидко прожариваются, і треба стежити за рівнем масла, щоб вони не підгоріли.
Подавати гарячими.

Дивіться також:  Курча з арахісом