Котлети з індички з овочами

Порадувати сім’ю смачною вечерею легко. Овочі відмінно поєднуються з м’ясом індички, що оцінять навіть прівереди. Економія і користь — в одному флаконі. Можна навіть подавати як самостійне блюдо.

Інгредієнти

Фарш з індички — 500 грам
Молоко — 1/2 склянки
Морква — 2 штуки
Цибуля — 1 штука
Картопля — 2 штуки
Часник — 5 зубчиків
Хліб — 1 шматочок
Яйце — 1 штука
Вівсяні пластівці — 100 грам
Цукор — 1 столова ложка
Сіль — 1 чайна ложка
Рослинне масло — для смаження

Як приготувати Котлети з індички з овочами

Перш ніж готувати цю страву потрібно зрозуміти, що дій буде потрібно багато. Однак, якщо у вас є хоч який-небудь стаж в готуванні, то ви відразу визначте, що всі вони прості до неможливості, впоратися з ними під силу навіть новачкові.

Покроковий рецепт


Розморожуємо фарш з індички, миємо і чистимо овочі.

Заливаємо молоком хліб. Залишаємо постояти 5 хвилин. Перемелюємо вівсяні пластівці в борошно. В них ми будемо обвалювати наші котлети.

Відокремлюємо жовток від білка.

До фаршу додаємо цукор, сіль, розмочений хліб і жовток, перемішуємо.

Трьом часник і картоплю на дрібній тертці, додаємо у фарш, перемішуємо.


Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю з морквою, натертою на дрібній тертці. Додаємо у фарш, перемішуємо.



Гарненько збиваємо білок до утворення густої піни, додаємо до решти. Акуратно все перемішуємо ще раз.


Тепер формуємо котлетки, обвалюємо їх у борошні з перемелених вівсяних пластівців.



Обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін по 3-4 хвилини. І відразу можна приступати до обіду або вечері.

Дивіться також:  Вегетаріанські картопляні котлети в сирному соусі з печерицями