Простий салат з курячої грудки і зеленого горошку

Простий у приготуванні салатик, смакової тон якому задає консервований зелений горошок. Він відмінно сусідить у страві з курячою грудкою і картоплею.

Інгредієнти

Куряча грудка — 300 гр
Картопля — 2 штуки
Огірок маринований — 1 штука
Горошок зелений — 5 ст. ложок консервований
Майонез — 2 ст. ложки
Сухарики — 20 гр
Сіль — за смаком

Як приготувати Простий салат з курячої грудки і зеленого горошку

Щоб приготувати ситний і простий в реалізації салат з консервованим зеленим горошком, потрібно заздалегідь відварити наступні інгредієнти: куряче філе (грудки) і картопляні бульби. До речі, можливо ці інгредієнти залишилися у вас після приготування інших салатів, тоді ще краще. Ми просто подрібнити потрібні інгредієнти, з’єднаємо їх в мисці і заправити майонезом. З приводу заправки майонез можна використовувати будь, вибирайте той, який є у вас в холодильнику на момент приготування страви. Салат є базовим його можна доповнювати іншими інгредієнтами. Подробиці готування смачного салату з відвареної курячої грудки з консервованим зеленим горошком описані покроково з фото нижче.

Покроковий рецепт

Охолоджену курячу грудку відокремлюємо на обробній дошці від кістки і нарізаємо у формі дрібних кубиків. Можна просто розщепити куряче м’ясо руками на волокна.

Очищаємо від «мундира» відварну картоплю. Його для салату також наріжемо кубиками. Картопляну нарізку відправляємо до подрібненого курячого м’яса в миску.

Наступний інгредієнт – маринований огірочок. Можна взяти і солоний. Подрібнюємо також даний продукт у формі кубиків. Відправляємо огіркові кубики в миску до інших компонентів салату.

Зелений консервований горошок спочатку відкидаємо на сито, щоб злити зайвий сік, а потім вже додаємо його в салат.

Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, заправляємо улюбленим майонезом.

Дивіться також:  Овочевий салат з дайконом і соєвим соусом

Перемішуємо інгредієнти салату.

При подачі на стіл прикрашаємо салат сухариками. Приємного перекусу!