Улюблені тюфтельки синочка!

Ніжні не жирні тефтелі. Прекрасне блюдо для дітей.

Інгредієнти

Філе — 1шт
Рис — 1.5 ст л
Яйце — 1шт
Цибуля — 3шт
Перець солодкий — Половинка
Сметана — 2ст л
Молоко — 150мл
Сіль,спеції — За смаком

Як приготувати Улюблені тюфтельки синочка!

Одного разу забравши дитину з садка, і як зазвичай цікавлячись як пройшов його день, замість звичного добре, ми бігали і стрибали…. він почав мені розповідати які смачні тюфтельки він сьогодні їв. І що обов’язково, він мене навчить їх приготування, так сказати розкриє секрет! У підсумку він сказав мені береш ось мяско так, так і так, хоп хоп і готово. Все так і зробила.

Покроковий рецепт

Для початку відваримо рис до напівготовності.

Потім нарізати невеликими кубиками цибулю.

Нагріти сковороду, влити олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Ріжемо смужками підлогу солодкої перчины.

Додаємо в обжареный цибуля порізана на смужки солодкий перець , 2 ст ложки сметани, чорний перець і базилік.

Додаємо 150 мл молока і сіль. Доводимо падливу до смаку. І залишаємо на 7-10 хвилин чекати.


Порізати на великі шматочки філе і відправити в блендер.
Отримаємо фарш крупного помелу.

В отриманий фарш додаємо 1 яйце, 3 столові ложки рису, 0.5 ч. ложки солі і перець за смаком.
Все змішуємо.

У готову падливу викладаємо прям ложкою невеликі кульки фаршу і тушкуємо до готовності, це хвилин 20.(дивлячись якого обсягу вийшли тюфтельки).

Готове блюдо викладаємо в тарілку і прикрашаємо свіжим кропом. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Спагетті з куркою і грибами