Котлети з курячої печінки

Апетитні котлетки, приготовані з такого субпродукту як куряча печінка, припадуть до вашого столу в якості другого ситного страви або святкового закусочного страви.

Інгредієнти

Печінка куряча — 300 гр
Яйце — 1 шт.
Борошно — 3 ст. ложки
Сіль — за смаком
Перцю мелений чорний — за смаком
Масло рослинне — 50 мл

Як приготувати Котлети з курячої печінки

Основа наших котлеток – це куряча печінка. Щоб приготувати печінковий фарш для котлет, подрібнимо субпродукт, використовуючи м’ясорубку. Додамо в отриману масу з курячої печінки яйце, борошно, спеції. Подробиці готування далі описані в нижчеподаному рецепті.

Покроковий рецепт

Курячу печінку промиваємо, видаляємо прожилки. Шматочки курячої печінки перекладаємо в чашу м’ясорубки, перекручуємо.

Наступний інгредієнт – це куряче яйце. Беремо середнє за розміром, розкладаємо його в миску прокручену курячу печінку.

Підсипаємо до інгредієнтів в миску борошно пшеничне.

Печінкову основу для котлеток слід приправити за смаком сіллю, трохи поперчити.

Озброюємося звичайною столовою ложкою та інгредієнти, що знаходяться в мисці, добре і ретельно перемішуємо. Основа для котлет з курячої печінки готова.

У сковороду вливаємо потрібну порцію олії, підігріваємо його. Котлети викладаємо на сковороду, використовуючи ту ж столову ложку. Смажимо котлети з курячої печінки з двох сторін.

Смачні і ситні котлети з курячої печінки готові! Подаємо їх як самостійну страву або супроводжуємо гарніром. Приємного перекусу всім!

Дивіться також:  Куряче філе, запечене зі спеціями