Курячу печінку промиваємо, видаляємо прожилки. Шматочки курячої печінки перекладаємо в чашу м’ясорубки, перекручуємо.
Наступний інгредієнт – це куряче яйце. Беремо середнє за розміром, розкладаємо його в миску прокручену курячу печінку.
Підсипаємо до інгредієнтів в миску борошно пшеничне.
Печінкову основу для котлеток слід приправити за смаком сіллю, трохи поперчити.
Озброюємося звичайною столовою ложкою та інгредієнти, що знаходяться в мисці, добре і ретельно перемішуємо. Основа для котлет з курячої печінки готова.
У сковороду вливаємо потрібну порцію олії, підігріваємо його. Котлети викладаємо на сковороду, використовуючи ту ж столову ложку. Смажимо котлети з курячої печінки з двох сторін.
Смачні і ситні котлети з курячої печінки готові! Подаємо їх як самостійну страву або супроводжуємо гарніром. Приємного перекусу всім!