Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами

Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче м’ясо чудово поєднується з яблуками – як у різних варіаціях салатів, так і в других стравах. Цей рецепт вражає своєю простою і смачним результатом завдяки яблучного маринаду.

Інгредієнти

курячі грудки – чотири
цибулинки – дві
часнику – кілька зубчиків
яблучного соку – склянка
яблучного оцту – півсклянки
цукор – 1/4 склянки
гірчиця – готова
соєвий соус – 1/4 склянки
масло рослинне – 1/2 чашки
паприка – за смаком
кайенский перець – за бажанням
чилі – за бажанням
перець з сіллю – за смаком
кабачки молоді, цукіні – 3 шт.
морква – 4 шт.

Як приготувати Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами