Куряче м’ясо чудово поєднується з яблуками – як у різних варіаціях салатів, так і в других стравах. Цей рецепт вражає своєю простою і смачним результатом завдяки яблучного маринаду.
Інгредієнти
курячі грудки – чотири | |
цибулинки – дві | |
часнику – кілька зубчиків | |
яблучного соку – склянка | |
яблучного оцту – півсклянки | |
цукор – 1/4 склянки | |
гірчиця – готова | |
соєвий соус – 1/4 склянки | |
масло рослинне – 1/2 чашки | |
паприка – за смаком | |
кайенский перець – за бажанням | |
чилі – за бажанням | |
перець з сіллю – за смаком | |
кабачки молоді, цукіні – 3 шт. | |
морква – 4 шт. |
Як приготувати Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами
Сторінка: 1 2