Локшина з куркою і соєвим соусом

Час приготування: 40 хвилин

Страва готується дуже швидко і просто. Виходить смачне і поживне. Соєвий соус надає особливої пікантності і робить з повсякденного локшини ресторанну страву!

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
локшина — 400 гр.
твердих сортів
куряче філе — 200 гр.
цибуля — 2 шт.
соєвий соус — 3 ст. л.
сухий імбир — 1 ч. л.
приправа сіль — за смаком
часник — 4 зубчики

Як приготувати Локшина з куркою і соєвим соусом

Дуже смачна локшина з курячим м’ясом стане ідеальним вечерею для всієї родини.

Покроковий рецепт

1


Спочатку підготуйте всі необхідні продукти, їх не так вже й багато: локшина, куряче філе, цибуля, соєвий соус приправа.
Для початку потрібно зварити локшину. Для цього візьміть велику каструлю, закип’ятити воду, добре посоліть (норма для макаронних виробів 1 ст. л. солі на 1 літр води) і локшину зваріть.

2

Поки вариться локшина наріжте м’ясо невеликими кубиками, а також наріжте цибулю.

3

Розігрійте сковороду, налийте соняшникової олії. Обсмажте м’ясо і цибулю до золотистого кольору.

4

Далі необхідно додати приправу. Сіль для м’яса не знадобиться, так як ми використовуємо соєвий соус, а він солоний.
А також видавіть 4 зубчики часнику.

5


Злегка обсмажити м’ясо з приправою, додати соєвий соус, хвилинку протушкувати, додати пів чашки води і протушкувати ще 2-3 хвилини.

6

За цей час локшина вже зварилася, промийте її і викладайте зверху на м’ясо на сковороду.

7

Все добре перемішайте, щоб м’ясо і цибулю рівномірно розподілилися з локшиною. Вершкове масло не знадобиться, так як м’ясо обсмажувалося на соняшниковій, і кількості жиру цілком достатньо.

8

Локшина з куркою і соєвим соусом готова, можна подавати до столу.
Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Японський перець, фарширований курячим мясом