Котлети з курячої грудки з сиром

Ви ще не пробували приготувати курячі котлети з сиром? Тоді тримайте рецепт…

Інгредієнти

Куряча грудка — 2 шт. (близько 1 кг)
Сир чеддер — 1/2 склянки подрібнений
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Сіль — 1/2 чайної ложки
Чорний перець мелений — 1/2 чайної ложки
Соєвий соус — 2 чайні ложки
Борошно — 1/2 склянки
Яйця — 1 шт. збите
Хлібні крихти (для панірування) — 1/2 склянки
Олія — для смаження

Як приготувати Котлети з курячої грудки з сиром

Якщо вам набридли просто курячі котлети, пропоную додати в них трохи сиру. обваляти в паніровці, згідно з рецептом, ви отримаєте хрустку скоринку у котлет.

Покроковий рецепт

1. Курячу грудку промийте, видаліть шкіру, кістки і зробіть фарш. (Можна купити готовий фарш, я ж люблю фарш власного приготування).

2. Перекладіть фарш у велику чашу, додайте тертий сир чеддер. Подрібніть цибулю в пюреобразную кашку в блендері. Додайте цибулю в курячий фарш і перемішайте.

3. Тепер посоліть, приправте соєвим соусом, чорним перцем, добре перемішайте.

4. Зробіть з курячого фаршу кульки, трохи прbплюсніть. Приберіть котлети з курки в холодильник на 10 хвилин, щоб сир трохи схопився.

5. Через 10 хвилин дістаньте котлети, обваляйте їх у борошні, потім занурте у збите яйце, потім обваляйте в панірувальних сухарях.

6. Смажте котлети з обох сторін на середньому вогні на нагрітому маслі протягом 5-7 хвилин з усіх боків або до готовності.

7. Подавати курячі котлети з сиром можна з будь-яким гарніром.

Дивіться також:  Котлети у вівсяній паніровці