Курячі грудки з підливою

Основні інгредієнти: курячі грудки, цибулю, вода, приправи… Замість води можна використовувати молоко або вершки, тільки в меншій кількості.

Інгредієнти

Курячі грудки — 3 шт. невеликого розміру
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Лавровий лист — 3-4 аркуша
Олія соняшникова — 3 ст. л. для смаження

Як приготувати Курячі грудки з підливою

Прості інгредієнти, смачне блюдо. Залишилося вибрати гарнір. До м’яса підійде будь по вашому смаку (пюре, локшина, городина, каша). Можна трохи ускладнити рецепт, додавши якісь інгредієнти: морква, гриби, навіть капусту…

Покроковий рецепт


Грудки моєму, промаківающімі паперовим рушником. Ріжемо на шматочки.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо масло, викладаємо м’ясо. Лук очищаємо, подрібнюємо, додаємо до м’яса.

Обсмажуємо на середньому вогні, періодично помішуючи. Додаємо сіль, перець.

Додаємо води (молоко або вершки), лавровий лист. Чекаємо, коли закипить, зменшуємо вогонь. Тушкуємо 20 хвилин.

Поки гаситься м’ясо, готуємо гарнір. Готове м’ясо подаємо разом з гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Плов з куркою Бурштин і перли, в казані