Смажені курячі стегна в соєво-медовому соусі

Стегна виходять дуже соковиті, смачні і ароматні, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

Курячі стегна — 4 шт.
Часник — 3 зубчики
Соєвий соус — 70 мл
Мед — 1 столова ложка з верхом
Насіння пажитника — 1 столова ложка
Гарам масала — 1/2 їдальні ложки
Каррі — 1 чайна ложка
Чікен масала — 1/2 їдальні ложки
Зіра — 1/2 їдальні ложки
Кориця мелена — 1/2 чайної ложки
Імбир мелений — 1/2 їдальні ложки
Сіль — за смаком
Оливкова олія — 3 столові ложки

Як приготувати Курячі стегна смажені в соєво-медовому соусі

Інгредієнти для приготування стегон можна знайти практично в будь-якому магазині. Не вимагатиме великих зусиль. Готується досить швидко.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування стегон.

З курячих стегон зняти шкіру.

Часник видавити через землянку.


Додати мед до часнику і перемішати.


Додати в часниково-медову суміш чікен масалу, каррі, гарам масалу, насіння пажитника, корицю, зіру, мелений імбир. Все добре перемішати.

Додати соєвий соус і оливкове масло, за бажанням — трохи солі. Зробити маринад. Замаринувати стегна на 1 годину.

У холодну сковороду без додавання олії викласти стегна і обсмажити до готовності на середньому вогні, періодично перевертаючи. За 5 хвилин до кінця готування закрити сковороду кришкою.

Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі шлуночки тушковані в сметані