Ненудний рис c куркою на сковороді

Час приготування: 1 год 10 хв

Ця страва припаде до смаку будь-якому гурману.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
куряча грудка — 1шт
рис — 3 склянки
морква — 1 шт
цибуля — 1шт
сіль, перець, приправа — за смаком
часник — 2 зубчики
лавровий лист — кілька шт

Як приготувати Ненудний рис c куркою на сковороді

Рис на сковороді, та ще й з курячою грудкою. Що може бути смачніше і ситніше.

Покроковий рецепт

1



Для початку нарізаємо м’ясо не великими шматочками і злегка обсмажуємо його. Рослинне масло розігріваємо заздалегідь на маленькому вогні. Поки м’ясо жариться, нарізаємо цибулю і моркву натираємо. Через 10-15 хвилин смаження м’яса додаємо туди сіль, перець, цибулю і моркву. Накриваємо все кришкою і залишаємо смажиться поки масло не стане жовтого колір від моркви.

2


Потім засипаємо рис і додаємо воду. На один стакан рису потрібно дві склянки води. Тобто заливаємо шістьма склянками, додаємо приправу для плову( за бажанням), зубчики часнику, лавровий лист і перець горошок. Гарненько все перемішуємо і тушкуємо на маленькому вогні протягом 35 хвилин, не забуваючи помішувати. Все готово, сідайте «їсти».

Дивіться також:  Свинина, тушкована з гарбузом та прянощами