Куряче філе, фаршироване сиром

Філе, фаршироване сиром, виходить особливо ніжним і ароматним.

Інгредієнти

куряче філе — 2 шт.
сир — 100гр.
спеції — 1 ч. л
майонез — 1 ст. л

Як приготувати Куряче філе, фаршироване сиром

Таке блюдо чудово прикрасить святковий стіл. Філе можна запікати цілком, а можна відразу різати порційно, правда, в першому випадку – м’ясо виходить більш соковитим.
Для рецепта знадобиться всього три основних інгредієнта – філе, твердий сир, майонез. З спецій краще використовувати сіль і паприку, яка відмінно підкреслює пікантний смак страви.

Покроковий рецепт

Куряче філе необхідно пробути, потім прибрати з нього рідину. Акуратно надрізати філе з збоку щоб вийшли невеликі кишеньки для сиру. Натерти з усіх боків філе сіллю і паприкою.

До вибору сиру в даному рецепті краще поставитися серйозно. Напівтверді сорти сиру не підійдуть, краще брати хороший твердий сир. Натерти його на дрібній тертці. Наповнити сиром кишеньки і закрити їх за допомогою зубочисток, або «зшити» спеціальними кулінарними нитками.

Викласти філе на деко або у форму для запікання, змастити зверху майонезом і злегка посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на годину.


Дістати готову страву з духовки і дати трохи охолонути. Акуратно прибрати зубочистки або нитки, залежно від того, що використовувалося.

Дивіться також:  Курка запечена на пляшці