Куряче філе з грибами

Куряче філе з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ароматне куряче філе. Можна подавати на будь-який випадок.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 3 столові ложки
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 4 столові ложки
Вершки – 100 мл
Сметана – 1 стакан
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Каррі – 1 столова ложка
Кардамон мелений – 0,5 столової ложки
Чікен масала – 1 столова ложка
Купкума – 0,5 столової ложки
Кардамон зелений – 3 шт.
Імбир мелений – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Помідори черрі – 200 гр.
Печериці свіжі – 0,5 кг.
Часник – 5-6 зубчиків
Філе куряче – 2 шт.
Цибуля червоний – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Як приготувати Куряче філе з грибами