Шніцелі курячі з ароматним грибним соусом

Шніцелі курячі з ароматним грибним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ті, хто любить ситні курячі страви, можуть приготувати курячі шніцелі з ароматним грибним соусом, який підкреслить ніжний смак м’яса домашньої птиці.

Інгредієнти

пшеничні мелені сухарі – один повний стакан
грудки курячі – дві штуки
рафінована олія рослинна – половина склянки
просеянная борошно пшеничне високоякісна – 185 г
чорний перець тонкомолотий – за смаком
вершкове топлене масло – одна ст. ложка
тростинний цукор – пісок- за смаком
коричневі печериці – 570 г
сире яйце куряче добірне – одна штука
пармезан тертий – третину склянки
білий салатний цибуля великий – одна штука
вершковий плавлений сир – чотири ст. ложки
тонкомолота сіль морська – за смаком
маложирні вершки – 230 мл

Як приготувати Шніцелі курячі з ароматним грибним соусом