Ті, хто любить ситні курячі страви, можуть приготувати курячі шніцелі з ароматним грибним соусом, який підкреслить ніжний смак м’яса домашньої птиці.
Інгредієнти
пшеничні мелені сухарі – один повний стакан | |
грудки курячі – дві штуки | |
рафінована олія рослинна – половина склянки | |
просеянная борошно пшеничне високоякісна – 185 г | |
чорний перець тонкомолотий – за смаком | |
вершкове топлене масло – одна ст. ложка | |
тростинний цукор – пісок- за смаком | |
коричневі печериці – 570 г | |
сире яйце куряче добірне – одна штука | |
пармезан тертий – третину склянки | |
білий салатний цибуля великий – одна штука | |
вершковий плавлений сир – чотири ст. ложки | |
тонкомолота сіль морська – за смаком | |
маложирні вершки – 230 мл |
Як приготувати Шніцелі курячі з ароматним грибним соусом
Сторінка: 1 2