Всі продукти для приготування котлеток швидше за все ви зможете знайти у вас в холодильнику.
Інгредієнти
Філе куряче — 1 шт. | |
Масло рослинне — 5 столових ложок | |
Часник — 3-5 зубчиків | |
Яйце — 1 шт. | |
Перець чорний мелений — за смаком | |
Майонез — 1,5 столові ложки | |
Крохмаль — 1,5 столові ложки | |
Сіль — за смаком |
Як приготувати Котлети по-албанською з курячого філе
Дуже соковиті і смачні котлетки. Особливо подобаються маленьким діткам. Готуються дуже швидко і просто.
Покроковий рецепт
Підготувати продукти, що входять до складу страви.
Порізати куряче філе на маленькі шматочки.
Додати яйце, видавлений через землянку часник, сіль і чорний мелений перець. Все перемішати ложкою.
Додати крохмаль і майонез, добре перемішати.
У розігріте на сковороді рослинне масло ложкою викласти котлети. Обсмажити з двох сторін.
Блюдо готове. Можна подавати з будь-яким гарніром (картопля, макарони, рис, гречка, овочі та інше). Приємного апетиту!