Котлети по-албанською з курячого філе

Час приготування: 25 хвилин

Всі продукти для приготування котлеток швидше за все ви зможете знайти у вас в холодильнику.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Філе куряче — 1 шт.
Масло рослинне — 5 столових ложок
Часник — 3-5 зубчиків
Яйце — 1 шт.
Перець чорний мелений — за смаком
Майонез — 1,5 столові ложки
Крохмаль — 1,5 столові ложки
Сіль — за смаком

Як приготувати Котлети по-албанською з курячого філе

Дуже соковиті і смачні котлетки. Особливо подобаються маленьким діткам. Готуються дуже швидко і просто.

Покроковий рецепт

1

Підготувати продукти, що входять до складу страви.

2

Порізати куряче філе на маленькі шматочки.

3


Додати яйце, видавлений через землянку часник, сіль і чорний мелений перець. Все перемішати ложкою.

4


Додати крохмаль і майонез, добре перемішати.

5

У розігріте на сковороді рослинне масло ложкою викласти котлети. Обсмажити з двох сторін.

6

Блюдо готове. Можна подавати з будь-яким гарніром (картопля, макарони, рис, гречка, овочі та інше). Приємного апетиту!

Дивіться також:  Макарони з овочами