Курячі шлуночки тушковані в сметані

Курячі шлуночки тушковані в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шлуночки виходять дуже ніжні, ароматні і приголомшливо смачні.

Інгредієнти

Курячі шлунки – 1 кг.
Цибуля ріпчаста – 2 головки
Морква – 1 шт.
Вершкове масло – 70 г.
Сметана – 1 стакан
Майонез – 3-4 столові ложки
Куркума – 0,5 столової ложки
Барбарис – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка
Кориця мелена – 1/4 чайної ложки
Чікен масала – 1 чайна ложка
Імбир мелений – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Коріандр мелений – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячі шлуночки тушковані в сметані