Шлуночки виходять дуже ніжні, ароматні і приголомшливо смачні.
Інгредієнти
Курячі шлунки – 1 кг. | |
Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
Морква – 1 шт. | |
Вершкове масло – 70 г. | |
Сметана – 1 стакан | |
Майонез – 3-4 столові ложки | |
Куркума – 0,5 столової ложки | |
Барбарис – 1 чайна ложка | |
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
Кориця мелена – 1/4 чайної ложки | |
Чікен масала – 1 чайна ложка | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1 чайна ложка | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Курячі шлуночки тушковані в сметані
Сторінка: 1 2