Курячі котлети з кабачком — соковита і ніжна закуска до вашого столу!
Інгредієнти
Курячий фарш — 250 г | |
Кабачок — 100 г | |
Сіль — за смаком | |
Чорний перець — щіпка | |
Борошно — опціонально | |
Манна крупа — 2 ст. л. | |
Цибуля — 1/2 шт. | |
Кріп — за смаком | |
Паприка — 1 ч. л. | |
Молоко — 25 мл |
Курячі котлети з кабачком – це смачне і ароматне блюдо з соковитою і неймовірно ніжною структурою. Блюдо корисне, дієтичне і дуже смачне. Щоб мінімізувати калорійність, можна приготувати котлети в духовці або пароварці, а манну крупу замінити крохмалем. Такі котлети відмінно доповнять картопляне пюре, добре в тандемі з часниково-сметанним соусом.
Покроковий рецепт
Дрібно подрібнити кріп і цибулю. Можна використовувати як зелений, так білий цибулю.
Змішати зелень з курячим фаршем, молоком і спеціями. Перемішати всі компоненти.
Всипати в масу манну крупу. Ретельно перемішати фарш.
Натерти кабачок на крупній тертці. Додати до фаршу і перемішати інгредієнти. Підсолити за смаком і залишити на п’ять хвилин, щоб маса настоялася.
Сформувати котлети будь-якої форми, яка вам до душі. Обваляти в житнього, пшеничного борошні або панірувальних сухарях. Обсмажити з двох боків до рум’яності.
Подавати гарячі апетитні та корисні котлетки до столу.
Приємного апетиту!