Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі виходять дуже ніжні і смачні, просто тануть у роті.
Інгредієнти
Шлунки курячі – 0,5 кг. | |
Морква свіжа – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
Сметана – 1 стакан | |
Борошно – 3-4 столові ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Коріандр мелений – 0,5 столової ложки | |
Імбир сушений мелений – 0,5 столової ложки | |
Кориця – 1/4 чайної ложки |
Як приготувати Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі
Сторінка: 1 2