Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі

Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі виходять дуже ніжні і смачні, просто тануть у роті.

Інгредієнти

Шлунки курячі – 0,5 кг.
Морква свіжа – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 2 головки
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки
Сметана – 1 стакан
Борошно – 3-4 столові ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Коріандр мелений – 0,5 столової ложки
Імбир сушений мелений – 0,5 столової ложки
Кориця – 1/4 чайної ложки

Як приготувати Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі