Курячі шашлички в цитрусовому маринаді

Як приготувати Курячі шашлички в цитрусовому маринаді

Нерідко господині скаржаться на те, що шашлики, приготовані за всіма правилами, виходять досить сухими. М’ясо може вийти сухуватим і жорстким з-за неправильно вибраного або приготованого маринаду.
Так, наприклад, можна приготувати чудові соковиті шашлики з філе курки, яку попередньо потрібно буде потримати в цитрусовому маринаді.
Інгредієнти:
– свіжовіджатий сік апельсиновий (280 мл);
– філе куряче (дві штуки);
– мелений перець білий (за смаком);
– лимонний сік (2 мл);
– тонкомолота сіль морська за смаком;
– ароматна олія оливкова (43 мл);
– очищені часточки часникові великі (чотири штуки).
Процес приготування:
Влити в миску великого розміру свіжовичавлений апельсиновий сік, додати половину порції оливкової олії, а також тертий часник, перемішати. Додати лимонний свіжовіджатий сік, ще раз перемішати маринад, потім нарізати кубиками промите куряче філе.
Перекласти нарізане куряче філе в миску, накрити посуд харчової плівку, відправити її на тридцять хвилин в холодильну камеру, в цей же час необхідно прогріти до двохсот градусів духовку.
Підготувати великі дерев’яні шпажки, насадити на них мариновані курячі грудки, збризнути їх додатково лимонним соком і відправити приблизно на двадцять хвилин у духовку.
Як тільки соковиті шашлички з курячого філе будуть готові, перекласти їх на блюдо, зверху можна за бажанням викласти мариновану цибулю, нарізану кільцями.

Дивіться також:  Капуста з куркою і грибами в духовці