Курячі шашлички з перцем в духовці

Для рецепта знадобиться все, що є у кожного вдома. Курка, спеції, і палички. В моєму випадку я просто взяла палички для ролів і суші. Вийшло просто чудово!

Інгредієнти

куряче філе — 500 гр
соєвий соус — 50 гр
мед — 1 ч. л.
рослинне масло — 1 ч. л.
сіль — за смаком
болгарський перець — за смаком
кетчуп — 2 ст. л.
часник — 1 зубчик
зелень — за бажанням

Як приготувати Курячі шашлички з перцем в духовці

Смачні курячі шашлички з підручних засобів завжди виручать якщо в будинку зібралися чоловіки, які люблять м’ясо. Особливо гарний рецепт, якщо зима і дуже скучили за річним шашлычкам.

Покроковий рецепт

Для початку потрібно підготувати маринад. для цього замішуємо всі інгредієнти для маринаду в одну ємність . Кладемо мед, кетчуп, соєвий соус. Добре перемішуємо. Дрібно подрібнюємо зубчик часнику, додаємо до маринаду. Дрібно подрібнити зелень за бажанням і додати . У моєму випадку це петрушка і кріп.

Курку нарізаємо на шматочки. Розмір можна корегувати за бажанням. У моєму випадку це квадратики, розміром приблизно 3 см*3 см*3 див.

Нарізаємо солодкий болгарський перець, цибуля і будь-які овочі за бажанням. Розмір приблизно 4 див. Дрібніше різати небажано, так як вони можуть ламатися навпіл при натягуванні на шпажки

Кладемо курку маринувати в маринад приблизно на пів години. У Цей час можна зайнятися різкої овочів і поставити грітися духовку

Начинити шпажки куркою і овочами поперемінно. Форму застелити фольгою, щоб мити посуд було легше. А замість паличок використовувала палички для їжі. І ставимо в духовку на 50 хвилин при 200 градусах. Можна перевернути шпажки в середині готування. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею