Рецепт цієї страви привезений з південної частини Китаю. Філе виходить дуже соковите і насичене різними смаками.
Інгредієнти
Філе куряче – 500 гр. | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Цукіні – 1 шт. | |
Печериці свіжі – 500 гр. | |
Цибуля червоний – 3 шт. | |
Масло рослинне – 3-5 столових ложок | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Кунжут – 1 столова ложка | |
Перець чилі мелений – 1 чайна ложка | |
Чорний кмин – 1,5 чайної ложки | |
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
Каррі – 1 столова ложка | |
Мед – 2 столові ложки | |
Кетчуп – 3 столові ложки | |
Оцет винний – 3 столові ложки | |
Оцет бальзамічний – 1 столова ложка | |
Гірчиця – 1 столова ложка | |
Соєвий соус – 70 мл | |
Олія оливкова – 3 столові ложки | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Куряче філе в гострому кисло-солодкому соусі з цукіні і грибами
Сторінка: 1 2