Куряче філе в гострому кисло-солодкому соусі з цукіні і грибами

Куряче філе в гострому кисло-солодкому соусі з цукіні і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цієї страви привезений з південної частини Китаю. Філе виходить дуже соковите і насичене різними смаками.

Інгредієнти

Філе куряче – 500 гр.
Корінь імбиру – 50 гр.
Цукіні – 1 шт.
Печериці свіжі – 500 гр.
Цибуля червоний – 3 шт.
Масло рослинне – 3-5 столових ложок
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Зіра – 1 столова ложка
Кунжут – 1 столова ложка
Перець чилі мелений – 1 чайна ложка
Чорний кмин – 1,5 чайної ложки
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Каррі – 1 столова ложка
Мед – 2 столові ложки
Кетчуп – 3 столові ложки
Оцет винний – 3 столові ложки
Оцет бальзамічний – 1 столова ложка
Гірчиця – 1 столова ложка
Соєвий соус – 70 мл
Олія оливкова – 3 столові ложки
Часник – 3 зубчики
Сіль – за смаком

Як приготувати Куряче філе в гострому кисло-солодкому соусі з цукіні і грибами