Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді

Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Солодкий і маслянистий смак… золотисто-коричнева хрустка скоринка… дуже красиво і дуже смачно, ніжно і соковито! Пробуємо посмажити куряче філе на сковороді в “чарівному” маринаді

Інгредієнти

куряче філе (шматочки) – 1 кг (приблизно)
оливкова олія – 1 столова ложка
розтоплене масло – 3 столові ложки
часник, дрібно нарізаний – 4 свіжих зубчики
мед – 3 столові ложки
яблучний оцет – 2 столові ложки
сіль і мелений чорний перець – за смаком, близько 1/4 чайної ложки кожна
рубана свіжа петрушка – 2 столові ложки

Як приготувати Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді