Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді

Солодкий і маслянистий смак… золотисто-коричнева хрустка скоринка… дуже красиво і дуже смачно, ніжно і соковито! Пробуємо посмажити куряче філе на сковороді в «чарівному» маринаді

Інгредієнти

куряче філе (шматочки) — 1 кг (приблизно)
оливкова олія — 1 столова ложка
розтоплене масло — 3 столові ложки
часник, дрібно нарізаний — 4 свіжих зубчики
мед — 3 столові ложки
яблучний оцет — 2 столові ложки
сіль і мелений чорний перець — за смаком, близько 1/4 чайної ложки кожна
рубана свіжа петрушка — 2 столові ложки

Як приготувати Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді

Апетитне смажене на сковороді куряче філе, попередньо промаринованное в медової часникової заправки.

Покроковий рецепт

У невеликій мисці перемішайте розтоплене масло, часник, оцет і мед.

Закиньте в приготовану суміш шматочки курячого філе і приправте сіллю і перцем. Перемішайте, щоб кожному шматочку «дісталася» приправа. Залишити куряче філе маринуватися протягом 5-10 хвилин.

Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні.
Викладіть курячі шматочки в один шар на сковороду і смажте до золотистого кольору з обох сторін, всього близько 8 хвилин.

Можливо, вам доведеться готувати ці курячі шматочки двома партіями, щоб не переповнювати сковороду. Так як із-за великого об’єму м’яса не вийде красивий золотисто-коричневий колір.

Перед подачею посипати свіжої рубаною петрушкою і подавати до столу!

Дивіться також:  Куряче філе в паніровці