Салат Олівє з куркою

Олів’є дуже поширений і часто готується в кожній родині салат. Його готують з ковбаси, м’яса і звичайно курки. Олів’є з курочкою має дуже ніжний смак, ніж подобається багатьом господиням.

Інгредієнти

курячого м’яса — 300 гр.
картоплі — 300 гр.
моркви — 150 гр.
солоних огірків — 200 гр.
консервованого горошку — 300 гр.
ріпчастої цибулі — 200 гр.
яйця — 2 шт.
майонез — 200 гр.

Як приготувати Салат «Олів’є з куркою»

Олів’є дуже поширений і часто готується в кожній родині салат. Його готують з ковбаси, м’яса і звичайно курки. Олів’є з курочкою має дуже ніжний смак, ніж подобається багатьом господиням.

Покроковий рецепт

Для початку відварюємо куряче м’ясо і дрібно нарізаємо його.

Після чого моркву і картоплю відварюємо до готовності. Остуживаем і нарізаємо їх маленькими кубиками. Додаємо їх до курячого м’яса.

Далі необхідно відварити і дрібно нарізати яйця і додати їх у загальний салатник.

Після цього беремо солоні огірки і нарізаємо їх невеликими кубиками і додаємо їх до решти индигриентам. Потім подрібнюємо і додаємо цибулю.

Після всіх виконаних маніпуляцій все добре перемішуємо, солимо і заправляємо майонезом. Після чого, все знову перемішуємо.

Дивіться також:  Теплий салат «Спогад про Таїланді»