Куряча грудка у вершковому соусі з грибами

Смажена, а потім протушенная куряча грудка в вершках і вини з печерицями

Інгредієнти

курячої грудки — 800 грам
печериць — 200 грам
оливкова олія — для смаження
лука — 2 невеликі головки
червоного сухого вина — склянка
вершків 10% жирності — 150 мл
спеції — за смаком сіль, перець
крохмалю — 1 ложка

Як приготувати Куряча грудка у вершковому соусі з грибами

Гриби, м’ясо птиці та вершки – відмінне поєднання. Коли важко зробити вибір між цими продуктами, ми радимо їх з’єднати. Подавайте з фунчоззой або овочами, приготовані на грилі.

Покроковий рецепт

1. Курячу грудку (без кісток) або куряче філе наріжте порційними шматочками. Приправте спеціями і обсмажте на олії.

2. Цибулю наріжте півмісяцем. Додайте до м’яса курки.

3. Гриби очистіть і тонко наріжте. На окремій сковороді обсмажте.

4. З’єднайте гриби з курячою грудкою і цибулею. Приправте спеціями і залийте червоним вином. Тушкуйте не більше двадцяти хвилин.

5. По закінченню часу, влийте вершки і продовжуйте тушкувати. Додайте крохмаль і дочекайтеся загустіння.

6. Подавайте блюдо з будь-яким гарніром.

Дивіться також:  Курино-яловичі котлети на пару