Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком

Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Люблю експериментувати зі смаками, тому набір продуктів, на мій погляд, слушною.

Інгредієнти

Куряче філе – 1 шт Для любителів м’яса,можна використати і більше, ніж 1 шт
Гарбуз – 500 гр Варіювати пропорцію на свій розсуд
Морква – 3 шт Брала середнього розміру
Часник – 3 зубчики Можна більше або менше, залежно від уподобань
Зелений горошок – 1 банку Можна заморожений, але я брала консервований
Яблуко – 2 шт Брала зелене і червоне (з кислинкою і з сластинкой)
Мандарин – 1 шт Достатньо 1-ої маленької мандаринки для додання страві легкої кислинки. Хто не любить екзотику,мандарин можна не використовувати.
Оливкова олія – 4-5 ст ложок
Соєвий соус Теріякі – 2-3 ст. ложки
Сіль, розмарин – Щіпка

Як приготувати Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком