Люблю експериментувати зі смаками, тому набір продуктів, на мій погляд, слушною.
Інгредієнти
Куряче філе – 1 шт Для любителів м’яса,можна використати і більше, ніж 1 шт | |
Гарбуз – 500 гр Варіювати пропорцію на свій розсуд | |
Морква – 3 шт Брала середнього розміру | |
Часник – 3 зубчики Можна більше або менше, залежно від уподобань | |
Зелений горошок – 1 банку Можна заморожений, але я брала консервований | |
Яблуко – 2 шт Брала зелене і червоне (з кислинкою і з сластинкой) | |
Мандарин – 1 шт Достатньо 1-ої маленької мандаринки для додання страві легкої кислинки. Хто не любить екзотику,мандарин можна не використовувати. | |
Оливкова олія – 4-5 ст ложок | |
Соєвий соус Теріякі – 2-3 ст. ложки | |
Сіль, розмарин – Щіпка |