Куряча грудка По-російськи

М’яка, ніжна, соковита куряча грудка — основна мета даного рецепту!

Інгредієнти

курячі грудки — див. рецепт
цибуля — див. рецепт
морква — див. рецепт
часник — див. рецепт
гірчиця — див. рецепт
майонез — див. рецепт
зелень — див. рецепт
приправи — див. рецепт

Як приготувати Куряча грудка «По-російськи»

М’ясо курки є дієтичним, а біле куряче м’ясо – особливо! Курячі грудки містять менше холестерину, на відміну від темного м’яса курки. У теж час вони більш насичені вітамінами групи В, не створюють тяжкості в шлунку і легкі в приготуванні.

Покроковий рецепт

Сіль, перець горошком, лавровий лист, карі, сушена петрушка — за смаком. Висипаємо в чашу. Додаємо майонез — три столові ложки і гірчицю — одну чайну ложку. Все перемішуємо.


Беремо курячу грудку, промиваємо, нарізаємо великими шматками.


Викладаємо нарізане м’ясо в маринад, добре перемішуємо і залишаємо приблизно на двадцять хвилин.

Наливаємо рослинне масло в сковороду,добре нагріваємо. Після викладаємо в гаряче масло замариновану курку і смажимо по п’ять хвилин з кожного боку.

Додаємо дві столові ложки борошна, півсклянки води, прикриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.

Перед подачею на стіл посипаємо свіжою зеленню кропу і петрушки. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряче філе по-французьки з картоплею