М’яка, ніжна, соковита куряча грудка — основна мета даного рецепту!
Інгредієнти
курячі грудки — див. рецепт | |
цибуля — див. рецепт | |
морква — див. рецепт | |
часник — див. рецепт | |
гірчиця — див. рецепт | |
майонез — див. рецепт | |
зелень — див. рецепт | |
приправи — див. рецепт |
М’ясо курки є дієтичним, а біле куряче м’ясо – особливо! Курячі грудки містять менше холестерину, на відміну від темного м’яса курки. У теж час вони більш насичені вітамінами групи В, не створюють тяжкості в шлунку і легкі в приготуванні.
Покроковий рецепт
Сіль, перець горошком, лавровий лист, карі, сушена петрушка — за смаком. Висипаємо в чашу. Додаємо майонез — три столові ложки і гірчицю — одну чайну ложку. Все перемішуємо.
Беремо курячу грудку, промиваємо, нарізаємо великими шматками.
Викладаємо нарізане м’ясо в маринад, добре перемішуємо і залишаємо приблизно на двадцять хвилин.
Наливаємо рослинне масло в сковороду,добре нагріваємо. Після викладаємо в гаряче масло замариновану курку і смажимо по п’ять хвилин з кожного боку.
Додаємо дві столові ложки борошна, півсклянки води, прикриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.
Перед подачею на стіл посипаємо свіжою зеленню кропу і петрушки. Приємного апетиту!