Курячі грудки в фользі

Ароматно, просто і з будь-якого приводу, будь то свято або звичайний будній день.

Інгредієнти

Куряча грудка — 2 штуки Якщо грудка дрібна, то для трьох порцій краще брати три. У мене курячі грудки були дуже великими.
Соєвий соус — 50 мл
Гірчичний соус/ гірчиця — 30 гр.
Сир — 100 гр.
Масло рослинне — 20 гр.
Перець — За смаком

Як приготувати Курячі грудки у фользі

Ароматні курячі грудки, мариновані в соєвому соусі — просте блюдо, яке може бути доповнено рисом, картопляним пюре, картоплею по-селянськи, гречкою і будь-яким іншим гарніром. Способів приготування м’яса курки безліч. Соєвий соус надає страві виражено солоний присмак і робить її соковитою, гірчичний соус, використовуваний в моєму рецепті, дозволяє зробити кисло-солодкий акцент на внутрішній частині курочки.

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти.

Курячі грудки ретельно вимиємо, разрежем на кожну половинки (якщо вони у Вас такі ж великі, як у мене, якщо менше, то розрізати не потрібно).

Надрежем кожну грудку посередині, нам це знадобиться для додавання гірчиці і сиру. Плюсом, це дозволить м’яса краще просочитися в соєвому соусі.

Перекладемо м’ясо в глибоку миску, додаємо соєвий соус, наситимо курку. Залишимо маринуватися на 20-25 хвилин.

Перед тим, як поставимо курочку запікатися — обсмажимо кожну сторону на максимальному вогні до появи рум’яної скоринки.

У розрізі змастимо обсмажену курку гірчичним соусом або гірчицею.

Поверх гірчиці зробимо посипання сиром. Також можна зробити посилку на засмажену шкуринку.

Поперчити м’ясо, обернем фольгою і відправляємо запікатися при температурі 180 градусів.
Готуємо 30 хвилин.

Дивіться також:  Теплий салат з куркою і кіноа