Рецепт прийшов на розум сам собою.
Інгредієнти
Куряче філе — 200 г | |
Гірчиця — 3 ст. л. | |
Сіль — за смаком | |
Мелений чорний перець — за смаком | |
Зубочистки — 10 |
Як приготувати Куряче філе в духовці
Готувала курячі рулети в беконі і скінчився бекон, тому довелося імпровізувати. Вийшли ось такі курячі «трояндочки». На закуску пішло дуже навіть добре.
Покроковий рецепт
Куряче філе нарізати тонкими довгими смужками.
Перекласти в глибоку миску. Посолити, поперчити. Додати гірчицю. Гарненько все перемішати. Дати настоятися 15 хвилин.
Взяти смужку згорнути кільцем. Обгорнути ще однієї. Так продовжувати до бажаного розміру. Я брала 3-4 смужки. Кінець заколоти зубочисткою. Ще я присипала панірувальними сухарями (боялася роз’їдуться), але це не обов’язково, схоплюється і так добре.
Випікати в розігрітій духовці при температурі 160-180 С 15 хвилин. Подавати до столу!