Куряче філе в духовці

Рецепт прийшов на розум сам собою.

Інгредієнти

Куряче філе — 200 г
Гірчиця — 3 ст. л.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Зубочистки — 10

Як приготувати Куряче філе в духовці

Готувала курячі рулети в беконі і скінчився бекон, тому довелося імпровізувати. Вийшли ось такі курячі «трояндочки». На закуску пішло дуже навіть добре.

Покроковий рецепт

Куряче філе нарізати тонкими довгими смужками.

Перекласти в глибоку миску. Посолити, поперчити. Додати гірчицю. Гарненько все перемішати. Дати настоятися 15 хвилин.

Взяти смужку згорнути кільцем. Обгорнути ще однієї. Так продовжувати до бажаного розміру. Я брала 3-4 смужки. Кінець заколоти зубочисткою. Ще я присипала панірувальними сухарями (боялася роз’їдуться), але це не обов’язково, схоплюється і так добре.

Випікати в розігрітій духовці при температурі 160-180 С 15 хвилин. Подавати до столу!

Дивіться також:  Котлети по-албанською з курячого філе