Курячі стегна по-індійськи

Курячі стегна по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для страви можна знайти в магазині. Воно не складна в приготуванні. Не потребує багато часу і сил.

Інгредієнти

Стегна курячі – 3 шт.
Імбир свіжий – 75 гр.
Часник – 6 зубчиків
Кориця – 0,5 чайної ложки
Зіра – 0,5 чайної ложки
Коріандр цілий – 1 чайна ложка
Масло вершкове – 30 гр.
Масло рослинне – 2 столові ложки
Імбир мелений – 1 чайна ложка
Каррі – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 чайна ложка
Коріандр мелений – 1 чайна ложка
Кмин – 0,5 чайної ложки
Чікен масала – 1 столова ложка
Куркума – 1 столова ложка
Кардамон мелений – 1 чайна ложка
Паприка мелена – 1 столова ложка
Мед – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячі стегна по-індійськи