Філе курки з яблуками, тушковане в яблучному сидр і сметані

Філе курки з яблуками, тушковане в яблучному сидр і сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Філе курки, тушкована з яблуками і яблучним сидром є стандартним варіантом приготування. При бажанні деякі інгредієнти можна міняти на схожі.

Інгредієнти

філе курки – 1 кг приблизно
яблука – 4 шт. середніх за розміром
яблучний сидр – 1 пляшка
коньяк – 1 столова ложка (ціна та кількість зірок не мають значення)
сметана будь-якої жирності – 1 стакан
цукровий пісок – 0,5 склянки або за смаком
соняшникова олія – 3 столових ложки
подрібнена зелень – 1 столова ложка
курячий бульйон – 0,5 літра
спеції і прянощі – за смаком

Як приготувати Філе курки з яблуками, тушковане в яблучному сидр і сметані