Відбивна грудка під шубкою

Смачне блюдо, інгредієнти прості. Куряча грудка, гриби, цибуля, картопля, сир, майонез.

Інгредієнти

Куряча грудка — 2 шт
сіль — за смаком
перець — за смаком
картопля — 3шт. середнього розміру
сир твердий — 200 р.
майонез — 5 ст. л.
гриби (печериці) — 300 р.
цибуля ріпчаста — 1 середня головка

Як приготувати Відбивна грудка під шубкою

Цей рецепт м’яса не вимагає окремого приготування гарніру.

Покроковий рецепт


Грудки моєму, відбиваємо.

Солимо, перчимо, викладаємо на деко.


Картоплю тремо на тертці, віджимаємо, укладаємо шаром на грудки. Додаємо трохи солі.


Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії цибулю і гриби. Викладаємо зверху на шар картоплі.


Тремо на тертці сир, розкладаємо на шар грибів. Змащуємо майонезом і відправляємо в розігріту духовку на 1 годину.

Готову страву порційно розкладаємо на тарілки, прикрашаємо, подаємо. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з курячого філе з помідорами і перцем