Відбивна грудка під шубкою

Час приготування: 1 год 15 хв.

Смачне блюдо, інгредієнти прості. Куряча грудка, гриби, цибуля, картопля, сир, майонез.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Куряча грудка — 2 шт
сіль — за смаком
перець — за смаком
картопля — 3шт. середнього розміру
сир твердий — 200 р.
майонез — 5 ст. л.
гриби (печериці) — 300 р.
цибуля ріпчаста — 1 середня головка

Як приготувати Відбивна грудка під шубкою

Цей рецепт м’яса не вимагає окремого приготування гарніру.

Покроковий рецепт

1


Грудки моєму, відбиваємо.

2

Солимо, перчимо, викладаємо на деко.

3


Картоплю тремо на тертці, віджимаємо, укладаємо шаром на грудки. Додаємо трохи солі.

4


Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії цибулю і гриби. Викладаємо зверху на шар картоплі.

5


Тремо на тертці сир, розкладаємо на шар грибів. Змащуємо майонезом і відправляємо в розігріту духовку на 1 годину.

6

Готову страву порційно розкладаємо на тарілки, прикрашаємо, подаємо. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі крильця з картоплею в духовці