Філе курки, запечена під соусом теріякі

Філе курки, запечена під соусом теріякі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Класичне запечене куряче філе в духовці вже занадто банально і набридло…хочеться чогось нового. Пропоную рецепт філе курки, запеченої під соусом теріякі.

Інгредієнти

філе курки – 1 кілограм приблизно, у мене 4 шматочка
Для панірування:
курячі яйця – 2 штуки
негазована питна вода – півсклянки
борошно – 3 столові ложки
Для соусу:
тростинний цукор – пісок- п’ять столових ложок
оцту – п’ять столових ложок (звичайний не підійде, потрібен тільки яблучний)
соус теріякі – одна пляшечка
меду – пара столових ложок
імбир – половина десертної ложки (подрібненого мало не до порошку)
спеції – на власний розсуд
соняшникова або оливкова олія – для смаження

Як приготувати Філе курки, запечена під соусом теріякі