Одна з варіацій котлет по-київськи – київські котлети з петрушкою, часниковим маслом і смородиною
Інгредієнти
курячі грудки або куряче філе – 3 середніх | |
курячі яйця – 2 невеликих | |
борошно – 1/2 стакан | |
панірувальні сухарі – 1 склянка | |
сіль і чорний перець – за смаком | |
рослинна або оливкова олія для смаження | |
Начинка для котлет: | |
вершкове масло – 6 столових ложок | |
часник, очищений і подрібнений – 1 великий зубчик | |
смородина – жменя краще брати не великі ягоди | |
рубана свіжа петрушка – 4 столові ложк | |
сіль – 1/2 чайної ложки | |
мелений чорний перець – 1/2 чайної ложки |
Як приготувати Київські котлети з зеленню і смородиною
Сторінка: 1 2