Київські котлети з зеленню і смородиною

Київські котлети з зеленню і смородиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одна з варіацій котлет по-київськи – київські котлети з петрушкою, часниковим маслом і смородиною

Інгредієнти

курячі грудки або куряче філе – 3 середніх
курячі яйця – 2 невеликих
борошно – 1/2 стакан
панірувальні сухарі – 1 склянка
сіль і чорний перець – за смаком
рослинна або оливкова олія для смаження
Начинка для котлет:
вершкове масло – 6 столових ложок
часник, очищений і подрібнений – 1 великий зубчик
смородина – жменя краще брати не великі ягоди
рубана свіжа петрушка – 4 столові ложк
сіль – 1/2 чайної ложки
мелений чорний перець – 1/2 чайної ложки

Як приготувати Київські котлети з зеленню і смородиною