Такос, з начинкою з грудки і перцю

Кукурудзяний корж такос, з начинкою з курячої грудки, помідорами та болгарським перцем

Інгредієнти

Тісто для коржа:
яйце куряче — 1 шт.
вода — 1/2 склянки
кукурудзяне борошно — 1 склянка або більше стільки, щоб вийшло тісто
Для начинки:
курячого філе грудки без кісток — 200 грам
сіль — за смаком
масло — для смаження
цибулина — велика цибулина
зелений болгарський перець — 1 великий
часник — 2 великих зубчики
халапеньо — 1 перець
меленого кмину — 1 столова ложка
помідори — 1 шт.
зелень — трохи, при подачі
лайм — пр подачі

Як приготувати Такос, з начинкою з грудки і перцю

Коржі такос– своєрідні конверти, які готують з різною начинкою. Сьогодні ми навчимо вас, як зробити саму коржик і як наповнити її соковитою начинкою.

Покроковий рецепт

1. Приготуйте коржик.
Для цього змішайте воду з яйцями і спеціями. Просійте кукурудзяне борошно. З цієї маси замісіть тісто. Можливо, борошна знадобитися більше, залежить від сорту.

Розкачати як можна тонше. Обсмажте коржі з кожної зі сторін на сухій сковороді.

2. Приготуйте начинку.
Куряче філе наріжте порційними тонкими смужками. Викладіть на сковороду і смажте до готовності, посолити за смаком.

3. Додайте порізаний півкільцями цибулю, зелений болгарський перець, нарізаний соломкою, перець халапеньйо, помідори, порізаний часник. Приправити тмином і тушкуйте до м’якості овочів.

4. В коржі викладіть приготовлену начинку..

5. Коржі викладіть на деко. Надішліть випікатися на 5-10 хвилин (час залежить від духовки).

6. При подачі присипати рубаною зеленню і полити сальсою або іншим соусом. Подавати з часточками лайма. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряче філе в вершках по-індійськи