Індійські коржики з часником

Індійські коржики з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коржі виходять дуже ароматні і смачні, хрусткі і розсипчасті. Теплі просто тануть з тарілки.

Інгредієнти

Вода кип’ячена тепла – 0,5 склянки
Сіль – за смаком
Борошно пшеничне вищого сорту – близько 1 склянки
Масло вершкове – 110 гр.
Олія – 0,5 склянки
Зелень заморожена – 2 столові ложки
Куркума – 2 столові ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1 столова ложка
Зіра – 2 столові ложки
Часник – 1 головка

Як приготувати Індійські коржики з часником