Коржі виходять дуже ароматні і смачні, хрусткі і розсипчасті. Теплі просто тануть з тарілки.
Інгредієнти
Вода кип’ячена тепла – 0,5 склянки | |
Сіль – за смаком | |
Борошно пшеничне вищого сорту – близько 1 склянки | |
Масло вершкове – 110 гр. | |
Олія – 0,5 склянки | |
Зелень заморожена – 2 столові ложки | |
Куркума – 2 столові ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Зіра – 2 столові ложки | |
Часник – 1 головка |
Як приготувати Індійські коржики з часником
Сторінка: 1 2